€ 14,95

Z-37301 Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)

Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)
  • Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)
  • Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)
  • Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)
  • Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)

100% Nitril - Latexvrij, geen toegevoegde vulstoffen, dus zweten wordt voorkomen. Bestand tegen chemicaliën, kan worden gewassen of schoongeveegd. SATRA getest om TOT 5 KEER BETER te presteren in olieachtige, vettige, droge of natte omstandigheden.

Eerste handschoen die griptechnologie in de handschoen heeft die bijdraagt aan de algemene grip. Gemaakt met 'Touch Screen Technology', zodat apparaten zoals smartphones, tablets, diagnostische apparatuur, enz. kunnen worden gebruikt zonder de handschoenen te hoeven verwijderen.

Handschoenen zijn 3 keer dikker dan een standaard nitril handschoen. Handschoenen zijn iets ondermaats dan traditionele maten, omdat ze na 3 minuten dragen warm worden en zich vormen aan de hand om een tweede huidachtig gevoel te geven. Gemaakt met een extra grote manchet om de handschoen gemakkelijk te kunnen verwijderen als deze eenmaal in de hand is gevormd. Handschoenen zijn een kostenbesparend product omdat dezelfde paar handschoenen de hele dag kunnen worden gedragen in plaats van dat ze meerdere keren per dag moeten worden vervangen.

Doos van 50 stuks.

Met visschubbenhuid profiel
Maat: Large 
Kleur: Oranje

Overige informatie:

Bestelnummer: Z-37300 doos van 50 stuks in MEDIUM
Bestelnummer: Z-37301 doos van 50 stuks in LARGE
Bestelnummer: Z-37302 doos van 50 stuks in X-LARGE

Terug naar de vorige pagina

Specificaties

Werkpl. Handsch. Grippaz Nitrile (L)

Merk Laser
Referentie Z-37301
Voorraad Op voorraad

Gerelateerde producten